VECKA 36 – VI HAR FÅTT ETT DATUM FÖR SNITT

Det är för det första fortfarande helt overkligt att ta in. Att jag har ett DATUM på när vi ska bli föräldrar. En TID på när Ralph kommer ut och från och med det vänder upp och ner på allt vi redan kan och vet.

Personen i min mage är nästan EN HALV METER LÅNG? Och väger snart 2,7KG!? Det känns, men det går inte att fatta. Jag sover som en kratta. Det börjar bli tydligt att det är något som kommer hända snart. 90% avklarat. Som jag skrev på Instagram igår så är ”The Glory days” över. Det är tungt, det gör ont, jag är svullen, otymplig och så vattenfylld att jag läspar när jag pratar. 4 Veckor kvar! Jag längtar till att få tillbaka min kropp och använda den som jag vill. Nu är det bara att härda ut. Vi går snart in i isolering och jag får fokusera på att vila, ro om mig själv. Kanske baka nån mer kaka, fika några fler fikar och se några fler serier.

DETTA HAR VI, DETTA BEHÖVER VI
Vi har fått hem det mesta av prylarna vi bestämt oss för att börja med, har verkligen tagit till oss att INTE köpa ALLT man tror att man ”behöver”. Vagnen är på väg nånstans från Holland där vi lyckades hitta Bugaboo 25% billigare än i Sverige. Vi körde en Donkey3, pga sidofacket. Perfekt att lägga strandgrejerna i när vi rullar till Troville på Sandhamn i sommar. Men nu är det dock fortfarande vinter och jag har oxå köpt världens finaste åkpåse från Elodie (LÄNK!), tvättat alla kläder och börjat packa den där BB-väskan. Praktiska saker.

Kvar att köpa, men no stress:
-Baby Sitter
-Baby Gym
-Mjukt Baby nest
-Ev en Brezza

MAMMALEDIGHET
Nu ska jag ge mig ut i snöstormen och hälsa på hos Barnmorskan på Mama Mia Solna. (Fråga efter Fanny om du får möjlighet) I eftermiddag planerar jag att sitta med försäkringskassan, admin och planera mammapeng och ledighet framöver. Mammaledig, ytterligare ett väldigt märkligt ord att rulla på tungan. Men det är där vi är nu. Jag har ett par samarbeten kvar men sen är jag off. Eller Off kanske man inte är haha… ni fattar.

2 reaktioner på ”VECKA 36 – VI HAR FÅTT ETT DATUM FÖR SNITT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.