GRILL-& PULKADEJT MED ALFRED i URSVIKSSKOGEN

Tar varje tillfälle jag kan att låna nån annans gulliga bebis. Idag hakade jag på Familjen Berzen på korvgrill och pulka med Alfred. Ursvik bjöd på riktigt vintermys och jag tog med fika till kaffet.

Om jag behövde den här dagen? Ja. Inte lämnat lägenheten på 3 dagar och sen möta både sol, krisp och snö i ursviks djupaste skogar. Okej vi gick ca 10 minuter in i skogen innan vi hittade den här lilla grillplatsen som Ida krampaktigt kämpade på med elden vid. Men ni fattar känslan. Korven blev grillad och mina två veckor sparade Fiffirutor blev doppade i kaffet. Finns ju inget godare än att äta ute. Eller snarare, allt blir gott när man äter det ute.

Jag lärde känna Ida genom Friendcation. Ida är alltså Alfreds mamma. Och så här två år senare känner jag mig väldigt tacksam över det. Vi bor mitt över gatan från varann och våra kiddos kommer med all sannolikhet bli kompisar och gå på samma dagis. Kan man hoppas. Alfred är en otrolig förebild – alltid snäll, nöjd å glad. Hoppas han lär Ralph allt han kan sen. Herregud va jag längtar efter min egna bebis nu! Livmodern gör volter när den där lilla korven håller mig i handen.

Vem behöver åka till Norrland när det ser ut såhär i Stockholm? Drömdagar i -11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.