FIKAPAUS & FEM SAKER JAG INTE VAR BEREDD PÅ I MIN GRAVIDITET

I samarbete med Åhlens

Bjuder in till fika från mitt favoritcafe över gatan. Juniper Tree Cafe. Deras Lemon Tarte är himmelsk och ett perfekt tillfälle att inviga mina nya koppar. Nu kör vi – 5 saker jag inte var beredd på i min graviditet.

Det var förmodligen fler men vi börjar så. Vore kul att höra era erfarenheter i detta eftersom allas graviditeter är så himla olika. Allt från åkommor, cravings och oväntade exter. Utan att jämföra kan det vara kul att dela.

Koppar och fat Blomus hittar ni HÄR (LÄNK!) Älskar! Guldbestik, slut online men svarta finns HÄR (LÄNK!), Gråa servetter HÄR (LÄNK!) samt Tallrikar HÄR (LÄNK!

1. Att jag skulle komma väldigt lindrigt undan alla åkommor men att PROMENERA skulle vara min största struggle. Kan boxas, köra cirkel, styrka men kan inte till affären. Viktigast är väl att lyssna på kroppen samtidigt som jag vill försöka hålla igång så gott jag kan för att förbereda mig på livet som kommer sen. Nu med 3 veckor kvar är jag dock tillskillnad från övrig tid väldigt tung och trött. Vi vilar så mycket som behövs. Har testat gravid-tights från Boob, funkar lika bra till bägge. Alltså att både träna i och vila på soffa i. (LÄNK!)

2. Att man kissar flera gånger i timman, dygnet runt. För en som tycker att ”gå på toa” platsar listan: –Bland tråkigaste saker man kan göra– blir detta en biggie. Hela. Tiden. På tal om det: Har ni testat att dricka riktigt kallt vatten och sen känna bebisen sprattla i magen? Som att man chock-väcker hen med ett isbad. Vilket iofs verkar vara lite av en trend i år.

Vattenflaska Rönnisch HÄR (LÄNK!)

3. Att min hy skulle gå från rätt kass till pretty awesome. Man har ju hört om det där Gravid-Glowet och att det dessutom sägs att man får mer av det om man väntar en pojk? ( Att en flicka skulle ”stjäla” ens skönhet?) Gulligt. Nån annan som känner igen det? Eller har ni någon annan rolig historia om hur man skulle kunna ”se” om det är flicka eller pojke innan? Form på mage, vigselringen i en tråd etc.

Hur som! Pojke eller Flicka, gravid eller inte – är man sugen på GLOW så ska man kika in den här oljan för ansikte: (LÄNK!) eller den här kroppsoljan från Nuxe: (LÄNK!) Kulan glänser!

4. Jag har gått från morgonfågel till nattuggla. Kollar serier långt efter midnatt och är en riktig sömntuta på morgonen. I perioder ligger jag vaken nån timma mitt i natten och glor i taket. Är det förberedelser på sömnlösa nätter? Och mardrömmar. Då har jag inte nämnt det faktum att jag tydligen snarkar så högt att jag väcker både min sambo och mig själv när jag väl somnat. Ytterst ocharmigt. Och kanske lika intressant som att veta hur mycket jag kissar. (Har jag blivit that person som ska dela sånt nu?)

Strumpor Baby – Minimarket HÄR (LÄNK!)

5. Hormoner! Gråter i reklamer och är en baddare på snyftfilmer. Kan få krokodiltårarna att rinna ner för kinderna utan att veta varför. Det är inte ens någon ide att stå emot. Let it all out! Känslorna svämmar över. Både jag å Alex beter oss ibland som galna människor. Och så är vi nykära efter 10 år? Obs. Fråga mig igen om några månader. Känner att bebis och stor renovering kan bli ett intressant komplement i den ekvationen.

Det var fem saker – tillbaks till fikan!

Koppar och fat Blomus hittar ni HÄR (LÄNK!) Gråa linneservetter HÄR (LÄNK!

2 reaktioner på ”FIKAPAUS & FEM SAKER JAG INTE VAR BEREDD PÅ I MIN GRAVIDITET

  1. Åh men igenkänning på 1 och 3! Fick verkligen typ nada krämpor men gick som en snigel pga foglossning i symfysen. Kom redan v 20 och känner fortfarande av det ibland trotts att det gått 1 år nu. Tips; sök sjukgymnast om du ej blir av med det på några månader (dock blir de flesta det) Min hud blev också awesome, och den har liksom alltid varit dålig innan. Är fortfarande bättre nu efteråt med magiskt nog. Var dock gravid med en flicka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.