JACQUELINES – STOCKHOLMS JUST NU BÄSTA BRUNCH?

Testar mig igenom menyn på det senaste tillskottet av brunch-hak i Stockholm. Slå upp dörrarna till //NewYork möter Tel Aviv// snygg personal och DJ som snurrar sköna tunes i ena änden av en pastellfärgad bar.

Det är musik, vimmel, vibe och nån bricka med uppställda drinkar som sveper förbi när vi hänger av oss. Får nästan gåshud av månader med total avsaknad av citypuls och människor. -En Virgin Bloody Mary, tack. Vi börjar där. Letar mig fram till Ostronen. Perfekt till fördrinken. Kombinationen Bloody Mary och Ostron är en given favorit.


SÅ VAD ÄTER VI?
Förutom Ostron? Jo: Jackies Benedick, Lobster Benedict, en NYC- steakmacka vid namn Reuben Sandwich, Pinsa (en typ av pizza) modell Peperoni och Tartufo. (Wow!) TA DEN! Rundar av med Vitchokladglass i en förförisk kombination av Citronsorbet. Jag kör Mocktails igenom hela bruchen och har inget att ångra över det. Riktigt bra alkoholfria drinkar även om jag hade önskat att dem hade tagit in ett alt på alkoholfritt bubbel på listan med.

VI KOMMER TILLBAKA
Det ska inte dröja länge innan nästa bokning är inbokad. På söndag drar jag dit igen på nån slags Galentinez-dejt med tjejerna. Äh, ändå inget för det där med att man ska sitta å vara romantisk med sin kille på Allahjärtans-dag. Detta är helt klart en plan mer i min smak. Plus att jag dessutom har en Hot Tuna jag måste sätta tänderna i innan jag går in i självisolering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.