MITT HEM ÄR MIN TRYGGHET

I samarbete med Åhlens

Jag har velat ha en sån här bricka hur länge som helst, men iden av att äta frukost i sängen var helt klart bättre i tanken än i praktiken med den här magen. Jag fortsätter kämpa vidare med att hitta små extra saker att sätta guldkant på i vardagen.

Att ro om mitt hem har blivit en väldigt viktig del. Speciellt sista året när vi varit så mycket hemma. Jag vill känna att vare hörn har en tanke och att varje del av min servis eller mina filtar omfamnar mig med lycka. Svårt att förklara hur en fin filt kan ge mig lycka men det är något med att bygga upp en hem man känner sig trygg i. Ett hem man älskar att vara i. Ett hem jag kommer älska att se se sin familj växa i.

Bricka i trä (LÄNK!) Tallrik i dusty Pink (LÄNK!) Skål i Dusty pink (LÄNK!) Blå pläd (LÄNK!) Linneservetter (LÄNK!) Gravidtights, världens skönaste (LÄNK!) Stickad Tröja (LÄNK!)

ETT HEM MAN KÄNNER SIG TRYGG I, ETT HEM MAN ÄLSKAT ATT VARA I.

Det uppstår nån slags belåtenhet och inre gos med själen när jag omringas av fina saker jag valt med tid och känsla. Det behöver inte följa några trender men det ska finnas harmoni och en tanke. Det behöver inte matcha eller vara i samma serie, men det ska kännas varmt, ompysslat och personligt.

Hemmet har kommit att bli så mycket viktigare i mitt liv än innan. Det är inte längre bara en plats att landa mellan resor och upplevelser. Det är och ska bli en plats för oss och vår kommande familj att växa i.

I mitt samarbete med Åhlens har jag även precis skrivit en post om ”Ett nytt rum som ska fyllas” – klicka in där för lite Baby-inspo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.