NU HAR JAG SIGNAT NYTT ÅR MED FITBIT!

I betalt samarbete med Fitbit

Ett år med Fitbit, ett nytt år signat. Ambassadör för Sverige. Jag som varken är träningsprofil eller speciellt avancerad inom den kategorin. Men behöver jag vara det? Eller kan det få vara tillräckligt att jag på olika sätt älskar aktivitet utan några speciella världsmästartider att slå, tävlingar och distanser att klara? Där målet bara är att må bra, ha balans och orka långsiktigt?

Träning och aktivitet måste vara kul för mig. Mer kul mer än ett måste även om jag absolut tror på att det är just ett nödvändigt måste för att må bra. För mig måste allt ovan ge energi, inte föda ångest. I have been down that road. Hetsen tar över, lätt omvandlat till en känsla av misslyckande. “Ett pass om dagen är inte lika bra som två pass om dagen …”

Det ska för mig vara kravlöst men göras för att det leder till att jag mår bättre långsiktigt. Det betyder inte att jag inte ska kunna tycka ett pass är jobbigt eller att det vid tillfällen ska brinna i benen, det betyder helt enkelt att det inte är ett misslyckande om det inte blir så. Jag älskar ett grisigt cirkelpass där svetten svider i ögonen. (Även om det var ett tag sen nu) Men jag älskar oxå mina promenader och/eller att kunna byta ut ett tilltänkt pass mot nån timma i Kajak nere vid vattnet. (Heja våren!) 

HÄR HITTAR NI EN KOD PÅ 15% PÅ ERT NÄSTA KÖP HOS FITBIT Använd koden LOUISE15 i kassan.

Jag är stolt över att Fitbit vill jobba så omfattande med mig. Ser otroligt mycket fram emot detta året då jag just nu av förklarliga själ är högst limiterad i min aktivitet men inom kort kommer vara allra högst angelägen att hitta tillbaka till ork och motivation i både min nya roll som mamma men oxå för att känna mig stark, pigg och glad igen. 

Här kan ni oxå läsa lite mer om modellerna jag testat och vilka jag gillar bäst. xoxo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.