PANGDEAL MED HELLO FRESH MÅNADEN UT

I Samarbete med Hello Fresh

Så himla kul att ni som signat up er ÄLSKAR Hello lika mycket som jag, samt att ni som är nyfikna fortsätter DMa. Vad sägs om att jag förlänger senaste dealen *Upp till 950kr på era 4 första boxar* månaden ut? Klick här: LÄNK!

SÅ HÄR FUNGERAR DET:
Du väljer vilken typ av kasse du önskar. Tex Familj, klassisk, Veg. (Jag kör klassisk). Sen väljer du hur många middagar du vill ha samt hur många personer du vill laga till. So far so fresh..Och just nu: *upp till 950kr rabatt på era 4 första kassar. KOD LOUISE925

VÄLJ DIN VECKOMENY
Sen är det dags att välja å vraka bland recepten. Varje vecka har du ca 10 alternativ att välja på. Gillar man mat som jag gör så blir man som ett barn på julafton när man ska klicka i alla rätter. Fram till några dagar innan leverans kan du vela hur mycket du vill. Appen säger till när var och hur du måste lägga din order. Supersmidigt! + att man kan lägga till dubbla portioner på dem recept man tycker verkar extra smarriga. Lunchlåda, just saying!


NYHET I KASSEN
Nytt för nu är att Hello börjat med något dem kallar PREMIUM-rätter. Då kan man slå till på en Ryggbiff med Hasselbackspotatis till helgmiddagen om man vill. Eller till lyxdag mitt i veckan. Skulle man känna att man inte vill ha en kasse en vecka eller att man är bortrest eller kanske bara vill leva på groddar av nån anledning så är det enkelt att pausa en eller flera leveranser. I appen. Appen är så bra!

HEMLEVERANS
Måndagar är en ny favoritdag. Då har jag hunnit glömma av vad jag beställt och det blir julafton att öppna lådan igen. Allt kommer i färg-koordinerade påsar. Välj recept och påse med samma färg. Jag behöver inte ens överdriva min entusiasm för den här kassen, haha.

LAGA MAT & INGET SVINN
Allt kommer i portionsförpackningar. Inget svinn. Allt ska i, allt äts upp. Om jag ska gnälla på något så är det den där lådan maten kommer i. Någon måste ta den till återvinningen för papp. Denne är oftast jag. I övrig, Love it! Snart kan jag dock börja använda lådorna som flyttkartonger. Smart!

RABATTKOD FEB
För februari har jag en deal till er på *upp till 950kr rabatt på era 4 första kassar. Signa upp! Testa och avboka om du absolut inte skulle gilla det. Annars kan ni bara ringa å tacka mig sen för breddade middagsrepertoar, nya influenser och en otroligt smidig grej. Här nedan är min senaste FishTaco. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.