VECKA 39 – NU HÄNDER DET, NU ÅKER VI IN!

Obeskrivligt. Vi ska alltså snart åka in till Danderyd och plocka ut vår son. Timmarna på nedräkning. Känn på orden. Vi skrattar och tårar i ögonen om vart annat. Sista veckan har varit så märklig. Känslor överallt.

Är detta sista Gravid Vecka för vecka – inlägget? Vet inte ens hur jag ska formulera mig. Mitt huvud spräng. Mitt hjärta sprängs. Jag är så pirrig och nyfiken på att få träffa honom att jag snart går av på mitten. Inte nervös för operationen, bara pirrig! Nästa gång vi är hemma så har vi en bebis med oss. Sen är han vår människa resten av livet. Det har inte gått in. Det går inte att ta in eller föreställa sig.

Alla mina krämpor är för en stund bortblåsta, jag är all over the place i mina tankar. Om jag är redo? Trodde inte jag skulle kunna sova i natt men det gjorde jag. Tror jag är blockerad pga sjukt. Kommer bli kaos och galenskap, men har världens bästa kille bredvid mig. Är noll orolig över att vi kommer klara av det här. Blir blödig bara jag tänker på Alex som pappa. Går inte skitbra med att ”keep it cool” just nu. Speciellt inte när jag ser 37 år gamla bilder på honom från BB.

SISTA FÖRBEREDELSERNA
Vi har kollat Kejsarsnitt på YouTube, läst förberedelser, bokat städ så det är fint när vi kommer hem, gått igenom frågeformulär, packat om BB-väskan och valt några outfits till Lilleman. Nu ser jag fram emot snittet. Ja, konstigt det med, men har hört så himla bra om personalen på DS och tror det kommer bli en helt fantastisk upplevelse. Alex kommer förmodligen svimma, så det är bra att det är personal på plats som kan ta hand om honom med. Han har annars två uppgifter: Hålla mig i handen och ta biler. Haha.

SISTA STUNDEN MED MAGEN
Känns sjukt att säga det, men nu kan man räkna timmar tills den är mindre och min son är på utsidan. Ska vaska mig en sista gång i Descutan och sen gå in i mental och kroppslig förberedelse. Ringa taxi, logga ut. Andas. Nästa gång vi ses så är Ralph med oss. Alltså då är vi föräldrar, på riktigt. Wish us luck!

En reaktion på ”VECKA 39 – NU HÄNDER DET, NU ÅKER VI IN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.