KRYA PÅ DIG! (UPDATE: SJUKSTATUS)

Har väl jag så fina vänner som överraskade mig med en krya-på-present. Joanna kom och ringde på dörren efter att ha manövrerat mig att stanna hemma. Blev såklart väldigt blödig och grät. Massage, blommor och en kaffemaskin så jag inte ska behöva dricka snabbkaffe till all oändlighet. Vilka vänner ändå. Omtanke och kärlek som tröstar vilken trasig själ som helst.

Nu hoppas jag med att jag kryar på mig väldigt snart. Känns orättvist för både mig, Alex och vår goa lille Ralph att vi inte ska få njuta fullt ut av vår lilla bebisbubbla nu.

UPDATE SJUKSTATUS
Är att man forfarande inte fastställt orsak till mina nattliga djävulspåfund av huvudvärk. Att jag fått åka in till akuten igen och nu fått både sprutor och remiss till huvudvärksspecialist. Sprutorna jag tar är som test för att försöka felsöka mig baklänges. Alltså vilka mediciner som fungerar och vad dem botar.

Just nu tar jag sprutor som drar ner svullnaden av blodkärl i huvudet – en rad olika sjukdomar som hamnar inom det spannet – där bland Hortons som jag ju själv har ”gissat” på. Fick ligga på läkaren på akuten om att jag tycker mig matcha med dem symtomen, trots att det är en ”manligsjukdom”. (Där med finns inte heller tillräckligt med forskning kring den sjukdomen och kvinnor… )

Sprutorna funkar hur som helst kortsiktig och akut. Värken kommer varje natt (18e natten i rad nu) och så fort jag känner av den så sätter jag sprutan i benet. Inom 10 minuter kan jag somna om, men med vetskapen att jag snart kommer vakna igen. Jag får max ta 2 per natt, så jag kryssar fingrar för att det hinner bli morgon innan ett 3de anfall kommer.

Jag har skrivit mer om detta här. HÄR! Kände att det blev otroligt deppigt att skriva om och att jag hellre vill kramas med min familj. Ps. Det är inte Spinal huvudvärk. Det hade varit relativt enkelt att upptäcka… Jag har träffat säkert 7 olika läkare som undersökt mig utan att kunna fastställa orsak till vad som händer Varje natt, bara på vänster sida av huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.