TIPS INFÖR PÅSK & EN PRESSIE FRÅN MIG

I Samarbete med My Muesli

Här kommer jag med ett mysigt, tänkte skriva müsligt, litet tips. (GBG) Påskägg kan komma i olika former. Kom med något nytt och fyll ditt med fin-müssli istället.

Kom som en frukostöverraskning hela du. Jag har packat korgen inför påsken på västkusten. Okej, i väldigt god tid kan vi konstatera men mest för att ni ska hinna bli inspirerade och ta del av erbjudandet. Och gör ni det så får ni en sådär söt liten låda med minisar.

Handla för 150kr så bjussar jag på 1 paket med 6st Minipåskmüslis – Erbjudandet gäller tills den 31/03. Använd länken: www.mymuesli.se/louilouie

Jag kommer slå in min låda och ge den till min syster men resten av kalset kommer förtäras med familjen på bryggan. Långa frukostar med något av det där lilla extra känns alltid lyxig. Köpa färska frallor, pressa juice, ta fram den där filen som är för god för vardagar (Fjällfil Hjortron t e x ) och bjuda på goe-mussli. Ingen tycker det är trist.

Vill man gå all in på påsken så har Oster Muesli små chokladkaniner i. Annars är utbudet ganska smarrigt generellt. Man gillar ju allt med nötter och små treats av choklad. Dessutom – tumme upp för fina förpackningar som gärna kan stå framme.

På min IG kan ni se en liten mood-reel jag gjort i detta samarbetet. Expremtenterar med rörligt och tycker det är himla kul. Sprid gärna lite kärlek. (Och Müssli såklart!) Länk: www.mymuesli.se/louilouie Reel: Här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.