FLYGA BUSINESS MED BARN – POÄNGRESA!

Äntligen! Detta längtade jag till redan innan Ralph var påtänkt. Åka på en lyxig långresa med en liten familj. (Barn under 2 reser gratis, här ska maxas!) Och Ralph ska få flyga Business… som den lille lyzzprinsen han är!

Ni vet sedan innan att jag jagat poäng och åkt på massor av bonusresor, var av flera i Business Class. Drömmiga resor som är välplanerade, efterlängtade och står på bucketlists. Australien, Mexico, New York, Hong Kong, Sri Lanka, Singapore, Los Angeles är några riktiga långkörare. Jag har rest både själv och bjudit med Alex. Men nu är vi alltså 3 och vi har redan bokat resan till Bali i Januari 2022.

POÄNGJÄGARE
Det har blivit lite av en hobby att samla poäng och åka på en sån här resa per år. För det är just precis det vårt användande av Amex faktiskt ger. Lite extra lyx. (Eller mycket lyx. Vi hade ju aldrig haft råd att resa så om det inte vore för poängen.) 100% mitt livs bästa Life hack!

LIFE HACK
Vi handlar på kortet, samlar poäng som vi löser in i mot resor. Undrar ju egentligen hur det ens är något att fundera på? Nej, jag har nog övertalad varenda kotte i min närhet. Alla våra vänner har Amex, vi reser gärna ihop och har små Chatgrupper där vi delar hacks och maxade flygrutter.

Jag har skrivit flera guider (LÄNK) om hur man med American Express kan sätta lite extra guldkant på sin vardag. Du handlar som vanligt, men får poäng (eurobonus) på alla dina köp. Poängen kan du sen byta in mot ”Gratisresor” hos SAS och alla airlines inom Star Allians.

Vill du signa upp dig på ett Amex och börja spara till dina drömresor redan nu så har du en länk här: SIGN UP AMEX Med den länken får du 12.000p i startpotten. Det motsvara ca en resa inom Europa. MEN, mark my words när jag säger att du vill komma upp i över 100.000 eurobonuspoäng för att få ihop till den där riktigt göttiga resan till typ Asien, USA… Läs mer om hur allt funkar på nån av alla mina inlägg HÄR!


BALI-RESAN 2022
Nu har vi bokat 5 veckor till Bali 2022. Vi reser redan i mellandagarna och jag har hittat flyg med Turkish och deras senaste Cabiner. Vi flyger via Frankfurt och Istanbul innan vi landar på Bali. Jag betalar 210.000 p (EBP) för alla oss tre, t/r i Business Class + flygavgifter på ca 2500sek totalt. (Inget är HELT gratis). Alla som säger något annat ljuger.

Nu har ju jag precis brukat en massa poäng men har fortfarande en hel del kvar. Ett år utan att resa har givetvis gynnat poängbanken. Mer ska fyllas på, jag å Alex har bestämma att vi ska betala hela renoveringen på nya lägenheten med mitt kort. Poängregn! Det handlar ju just om det, att ta allt eller så mycket man kan på sitt Amex. Det är så man kommer upp i drömresor. Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.