FÖREVIGAR FÖRSTA TIDEN – HEMMASTUDIO

I samarbete med Åhlens

Vi har hunnit landa lite i allt det nya. 3,5 vecka in i livet och dessutom Ralphs namnsdag. Det är minsann en bubbla inte likt något annat. Förstår inte ens hur man kan känna så mycket för någon man kännt så kort.

Förstår heller inte hur man kan hinna göra så lite, medan dagarna ändå går så fort. Det är fullt fokus på lillprinsen i ett. Och medan jag undrar vart tiden tar vägen så har jag hunnit packa ner honom i en korg för att få till en gullig bild. Älsklingen!

Kommer givetvis aldrig ångra alla bilder jag tar nu. Bygger upp små studio-sets, fotar och framkallar. Så tråkigt med alla bilder som bara stannar i ett album på mobilen. Vill verkligen minnas denna tiden nu för evigt och vet själv hur mysigt det är att bläddra bland bilder och minnen från när vi va små i riktiga fotoalbum. Ni vet, pre digitalt.

Korgar set om 2 HÄR (Adlink)Mjuka leksaksklossar HÄR (Adlink)Filtar från Elodie HÄR (Adlink) Prickig Body HÄR (Adlink)

Det behöver inte vara komplicerat. Ta en bebis, förslagsvis din egna. Ta på något fint och plocka fram lite props. Testa dig fram med lite olika vinklar och detaljer. Ha bra ljus, dagsljus funkar! Jag har som ni ser bara använt mig att ett par få saker. En filt, en korg och leksaksklossar. En kamera. En lurvig filt precis som proffsen har på sånna där studios som man själv har bilder från. Mamma stod desperat å pep med en anka bakom kameramannen. -Louiiiiise, Titta här, qwack qwack. Jaa, titta! Ååhh, weeei!

Nedan har jag klätt Ralph i ett riktigt gulligt kit som matchade tossorna en vän har stickat till oss. Just nu kanske lite stora, men är det inte något extra gulligt med små barn i förstora kläder?

Stickat set HÄR (Adlink!)

Allt ovan hittar ni på Åhlens babyavdelning, följ länkarna. Ska kanske göra en liten baby-outfit-post längre fram? Hur mycket fint har inte tex Minimarket (Adlink!) eller Mini Rodini (Adlink)? Om ni får feeling så önskar jag er lycka till med hemmastudion. Tagga mig gärna så jag får se vad ni hittar på. Ps. Här har ni tips på fotoalbum med! (Adlink)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.