RULLA VAGN & NYA STEGMÅL – ÄR NI MED?

I samarbete med Fitbit

Fysiken är viktig för mig. För att orka vara mamma men också för att må bra i mig själv. Att hitta tillbaka betyder inte att jag ska göra det fortast möjligt, utan att det ska får ta den tid det tar. 

Att må bra är för mig är att ge mig själv tid att må bra. Investera och inte stressa. Det är nu månader sedan jag rörde på mig så som jag egentligen vill och behöver för att vara i mitt bästa jag. Men, nu är ungen ute och kroppen på återhämtning.

ÅTERHÄMTNING & MAMMATRÄNING
Min Fitbit är laddad, skorna nya och vagnen polerad! Siktet inställt på promenader. Det är just precis där jag kan aktivera mig nu under min läkning från snittet. Massa promenader! Och knipövningar då förstås.. glöm aldrig knipövningarna.

Fick massa tips på appar, PTs och program för olika typer av ”mamma-träning”, så det kommer jag absolut växla upp med under tiden. Delar såklart med mig om det med längre fram.

ÄR NI MED PÅ EN NY FITBIT-UTMANING?
Vet inte om ni är som jag, men jag behöver motivation och en liten morot för att ta mig ut. ”Daglig motion” kräver lite mer av mig nu. Speciellt när det inte kommer naturligt så som innan pandemin (och graviditeten). Ta sig till/från jobb tex. Man får mycket gratis bara att man ska ta sig till platser. Jag brukade gå till jobbet vissa dagar, tur/retur city-Solna. Det är riktigt bra.

Visst har jag har en hel del Fitbit-kompisar här inne? Är det någon som är sugen på en stegutmaning igen? (Nu när jag ska rulla en hel del vagn så att säga)Vi var ett gäng som hade ganska kul förra våren. Vi synkar på appen, sätter upp ett gemensamt mål, peppar varann och blir lite taggade av att göra det i grupp. Gatorna är sopade, hur många steg ska vi ta per dag? Hojta om du vill vara med.

Har du ingen Fitbit men vill ha en i vårpeppresent till dig själv? –> LÄNK (-15% med min kod LOUISE15)

3 reaktioner på ”RULLA VAGN & NYA STEGMÅL – ÄR NI MED?

  1. Jag vill vara med! Skaffade en Verse 3 idag och är så taggad! Fick min lilla Alma bara nån dag innan dig (..tror jag. 1 Mars?) med akut snitt så jag behöver också komma igång fint och försiktigt! Har du/ni gjort nån utmaning i appen eller hur har ni gjort? Så taggad!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.