SURPRISE! JAG FICK EN MOM SHOWER :)

SURPRISE!
Förra helgen blev jag minst sagt överraskad med en Mom shower. En tillställning likt en Baby Shower fast fullt fokus på mamman (mig) och allt hon (jag) inte fick äta/dricka när hon va preggs. En shower helt i min smak. Totalt grundlurad av Joanna som sa att vi skulle hem till henne och inviga nya balkongmöbler. Där stod de sen med ett charkbord man bara kan drömma om + 17 flaskor bubbel. Älskar er för det! Jag behövde precis allt. Bubbel, ostron, fest och vänner.

Ganni – Have A nice day HÄR (Adlink)

Favoritstund på kvällen va när vi satt i ring, höll hand, va tipzy och ni berättade roliga minnen med mig. Låt oss göra det snart igen! Blev överröst med kärlek och så gräts det. Tjejer! Jag vill fortsätta skapa minnen och aldrig sluta ha kul med er. Tack för att ni planerade denna dagen för mig. Ni är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.