TOG HEMMASPAT TILL HOTELLRUMMET

I samarbete med Åhlens

Galna dagar med flytt, magasinering och tillträde till nya lägenheten. Alla våra saker är ett kaos och vi behövde landa lite. Ge Ralph kvalitetstid och samla ny energi. Vi tog in på hotell och med oss hade vi såklart Sophie Le Giraf.

Hela familjen va rungande eniga om att vi behövde ett par dagar RELAX efter den här veckan. Flyttveckan. The Winery ligger bara ett stenkast från oss och vi har bott där många gånger förr. Inte Ralph då, det är hans första hotellupplevelse. Vi ligger i sängen i morgonrockar och kollar på TV, beställer take Away, snackar (läs jollrar) äter långa frukostar och badar i handfatet. Bara vi tre. Hela familjen. I handfatet. Skoja. Alex fick givetvis inte plats i handfatet.

BABYPRODUKTER & HEMMASPA
Vilket badrum som helst fungerar, men medan vårt egna badrum renoveras så lånar vi ett annat väldigt lyxigt sådant. Till vårt lilla hemmaSPA är det dock produkterna som står i fokus. Här har vi köpt badskum och schampo för bebisar från ARC LÄNK (Adlink) och givetvis en Sophie Le (bad)girafe som Ralph kan tugga på. LÄNK (Adlink). Den fina lilla badcape som jag har beställt från Åhlens hann inte komma men ni hittar flera söta att välja mellan här: LÄNK (Adlink)

Förvaringskorg med bollar LÄNK (Adlink) (Ja, jag tog med den till hotellet. Den gör sig mycket finare där än i en flyttlåda.)

BODY SCRUB & OLAPLEX
Detta inlägget skulle egentligen handla om hur jag tog hand om mig själv vid tillfälle det gavs utrymme för egentid. Nu är det alldeles uppenbart att Ralph blev hedersgäst på det här spat, men det gör inget. Jag passade givetvis på med min egna ritual: En riktigt oljig body scrub och fin-schamponering. Jag har 2 absoluta favoritserier med produkter och det är utan tvekan Kevin Murphy och Olaplex. Mitt hår blir salongs-fint. Ni vet så där härligt som när man kommer från frisören.

Scrub från Ritual LÄNK (Adlink), Schampoo & Balsam från Olaplex LÄNK (Adlink)

Efter bad/dusch så doppar jag kroppen i en riktigt fet lotion och kryper tillbaka in i morgonrocken som en liten burrito. Möjligheterna till att skapa sitt egna SPA är oändliga. Jag glömde härligt doftande ljus och harmonisk musik denna gången, men är vi hemma så är det givet. Samt att jag fortfarande jobbar in konceptet hos Alex så att han kan erbjuda minst 60 min massage vid nästa tillfälle. Jag glad, bebis glad! Alla glada. (Och rena).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.