NYTT HEM, NYTT PROJEKT- HÄNG MED!

På bara någon timma har någon nappat på att köpa köket via Instagram. Första rivningstagen är där med tagna. Alex står startklar, på onsdag kommer det tunga artilleriet in och då är vi igång på riktigt. Kul att ni är så pepp.

Vet inte vilken känsla som är bäst. Att sätta nycklarna i nya lägenheten eller vara klar med flytten från den gamla. Hehe. Urladdning, uppladdning! Vi har fått godkänt från föreningen, byggkonstruktören beräknar på bärande väggar och Alex har tejpat upp nya planlösningar på väggen. Hej va det går! Vi har dock varit lite nervösa över att vi inte ska få göra så som vi vill, vilket man inte vet förens man faktiskt äger lägenheten och kan önska om lov så att säga.

NU BÖRJAR RENOVERINGEN
Det kommer ta säkert 2-3 månader innan vi kan flytta in på riktigt. Det känns okej om än väldigt galet att vi äntligen ska få sätta igång. Det kommer bli SÅ fint och bra när det är klart och Alex har gjort ett hästjobb med planeringen. Jag har mest fått säga JA/NEJ och skickat inspirationsbilder. Han har tålmodigt ritat om och kommit med nya förslag när jag inte varit tillfreds. Tillskillnad från alla andra renoveringar han gjort så är jag nu 51% chef över alla beslut. (Jag vet att han aldrig orkar läsa mina inlägg så den extra 1%en stannar mellan oss.)

I trappuppgången hängde en glad lapp från föreningen som önskade oss välkomna i huset. Gulligt! Och skönt att renoveringen är ”accepterad”. Man vet ju själv att det kan vara riktigt störigt. Nu har vi fått godkänt och jag kommer smöra lite extra genom att hänga en liten påse med bullar på allas dörrar. Liten förening med bara 8 lägenheter. Inte intresserad av att ha dålig stämning här int…

Eftersom jag vet att ni kommer fråga vart mig magisk fina rosa tröja är ifrån så hittar ni den här: LÄNK (Adlink). Ralphens lilla set har jag länkat till HÄR!

NYTT HEM, NYTT KAPITEL
Det är ett nytt kapitel på så många sätt. Här ska liksom vår lille kille växa upp. Iallafall sina första år. Vi fick kompromissa med boarea när vi hittade sekelskiftslägga med drömplanlösning, så här kommer vi liksom inte få plats i all evighet. MEN, det är fortfarande så mkt större mot vad vi kommer ifrån. Är det inte helt otroligt att jag å Alex bott på 47m2 i 10 år utan att skada varann!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.