RALPH FLYGER BABY BASSINET CLASS

Han är 11 veckor och detta är vår första flygresa tillsammans. Varm i hela kroppen. Han skötte sig som en prins och satt go och glad å snackade med oss och personalen hela resan. I sin lilla baby basinett. Sötaste jag sett!

Klart jag var orolig över hur det skulle gå. Kommer han vara i skrik och panik och jag inte veta vart jag ska ta vägen? Kommer han ha ont i öronen vid start och landning? Vart byter jag en bajsblöja? Hur underhåller jag en bebis som varken äter majskrokar, vet hur man öppnar paket eller uppskattar babblarna?

Orolig var kanske att ta i, men lite nervös? Och vet ni, det gick galant. Kunde nog inte gått bättre. Jag tog ett djupt andetag innan jag hoppa in i taxin. Är jag chill å lugn så är han det. Jag vill tro att om jag är lugn så känner han sig trygg. Morsan got this, jag hänger bara på.

Klockan ringde 03.30 och kl 04 kom taxin. Vi plockade upp Joanna på vägen Och Ralph sover tills vi kommer fram. Vi åker i god tid för det värsta jag vet är STRESS. Speciellt när det är en vagn som ska vikas ihop, bilstol och väskor och herregud va grejer man har med när man reser med barn. Haha. Joanna står tålmodigt å underhåller Ralph medan jag ska få ihop och i grejerna i Specialbagaget. Det va nog det jobbigaste momentet med hela resa. Nästa gång, när pappan är med, ja då får han sköta logistiken. Vi flög med hela Bugaboo Donkey 3, men jag har beställt en resevagn från Cybex som inte hann komma fram. Dock så är han så liten fortfarande att jag just nu uppskattar att han har sin liggdel att hänga i.

Gällande start och landning så hade jag laddat med ersättning INNAN. Skulle säga att det är med förberedelser jag tar mig igenom många saker som kan kännas stressigt. Sen kunde Ralph i lugn och ro sitta i mitt knä och smutta på flaskan så att vi undvek lock i öronen.

Byta blöja va ju heller inget konstigt eftersom det fanns ett invikt skötbord på toaletten. Jag har av förklarliga skäl aldrig behövt spana efter det innan… Och vad gäller underhållning så kan man ju luta sig tillbaka några minuter om man har en kul-tant som Joanna med sig.

Vi får se hur hemresan går. Kanske blir en helt annan historia. I will let you know. Vi kan hittills konstatera att vi har lite tur med att Ralph är en fantastiskt glad bebis. Kram hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.