YOU DO YOU

Jag är imponerad över hur kroppen, hjärnan, hjärtat och magkänslan kopplar om till Mamma över en natt. Det bara sker. All oro jag kände innan va borta. Mina tvivel om mig själv som mamma, borta. 

Livet som mamma är så mycket roligare, häftigare och lättare än jag kunde föreställa mig. Men j-vlar vad man älskar! Hur ska man ens kunna beskriva den kärleken? Och varför gör den ont? Jag skrev lite om detta i mitt inlägg om Första tiden som mamma. (Här!)

Jag är inte så intresserad av hur andra gör. Lyssnar inte på råd jag inte bett om och googlar inga familjeforum. Jag gör det här på mitt sätt. Och om jag inte vet vad jag ska göra, så frågar jag en Barnmorska eller en vän jag tycker är vettig.

Jag bestämde tidigt att Ralph skulle få bli en del av det liv vi lever och inte tvärt om. Så länge jag får honom att känna sig trygg, älskad och mätt så är jag en bra mamma. Och kan jag få fortsätta vara Louise under tiden så kommer vi ha så kul ihop. Jag tror 100% på att jag är den bästa mamman till R om jag får vara jag.

Get the look: Ribbade Cykelbyxor LÄNK (Adlink) – Grön sweatshirt LÄNK (Adlink) – Skor från Saucony LÄNKKlocka från Fitbit LÄNK

Jag vill tacka för alla era otroligt fina meddelanden sista dagarna. Bland mycket åsikter, tyck å tänk om vad andra mammor gör och inte gör så finns det en hel drös av er som mest hejar på för att jag gör det som jag tror är bäst för Ralph men också för mig och vår familj.

Detta är bara början. Vi saknar såklart pappa Alex som är hemma och bygger drömläggis till oss, men är samtidigt så glada över att ha världens bästa moster Swica med. Ganska säker på att hela hotellet här tror att Ralph just nu har två mammor. Vilken lyxprins! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.