GET ALL THE GOLD

Finns inget som lyfter en outfit så mycket som fina smycken. Speciellt guld! Hur mycket är för mycket guld?

Jag får alltid frågor om mina smycken. True story! Även om hur jag ”vågar” ha så mkt. Som att det krävs något extra för att ha lite extra. Nope. Det är bara att ta på sig. Känn dig som en julgran eller gör det inte. Du bestämmer.

Bold-ringarna har jag haft i säkert 3 år. Jag har på mig dem hela tiden, även när jag duschar och badar etc vilket man inte ska. MEN det finns inga ringar (smycken) som har så bra guldplätering som Syster P. Jäklar! Nu vet ju jag att dem jobbar stenhårt med just det, men tror att alla kan relatera till irritationen av att lägga massa pengar på ”finare smycken” som sedan tappar färg efter en veckan… Statementringar – mitt bästa smycke.

1.Beaches Afrodite LÄNK (Adlink) 2.Beaches Flat Dot LÄNK (Adlink) 3.Curb Chain Ring LÄNK (Adlink) 4.Bolded Ring LÄNK (Adlink)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.