ÄNTLIGEN AMEX!!

Reklam för American Express Sverige

Ni som hängt med ett tag vet att jag är och har varit 100% super-user av American Express i flera år. (Och att jag väntat på den här förfrågan MINST lika länge) Jag älskar AMEX och behöver inte ens överdriva.

Just nu går mitt kort varmt för allt vi ska köpa inför renoveringen. Inför? Vi är MITT I en totalrenovering. Det är mer eller mindre knappt vägg, golv å tak för tillfället. Drar kortet prick hela tiden. Spenderar mer eller mindre varendaste dag med att beställa hem köksluckor, färg, kakel, kalksten, vattenblandare osv osv. Det är MYCKET! (Och då har vi inte ens kommit till lullulet).

Signa upp dig på Amex Elite – Här!

STORA KÖP MER POÄNG
MEN, om det är något som känns bra med att spendera så mycket som vi gör just nu är det att vi iallafall samlar poäng på alla köp. Poäng som vi omvandlar till resor, på pengar vi i vilket fall skulle spenderat. Jag kallar det smart spending och i höst flyger familj på tre Business Class till Bali. Baddabing! Kan berätta mer om alla mina hacks i ett annat inlägg men just nu vill jag mest fokusera på att jag kammat hem det här samarbetet och jag är svinpepp på det! Läs mer här! (LÄNK)

ERBJUDANDE – ANSÖK NU
Pass på! Just nu får man 45.000 SAS Eurobonus Extrapoäng när man signar upp sig på ett SAS Amex Elite. (Samma kort som jag har) Ni som läst något av alla mina tidigare blogginlägg vet att man kommer en bra bit på 45.000 poäng. Det är en bra startpott om man säger så.

Ansök senast 31/8 2021 (Villkor gäller) Läs mer HÄR (Länk) *Räntefri kredit i upp till 55 dagar. Ränta 15.99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 150 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 22,41 % (okt 2019)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.