HÖG PULS OCH SVETT SOM SVIDER I ÖGONEN

I betalt samarbete med Fitbit

Promenaderna räcker inte till längre. Jag behöver mer. Jag behöver puls och svett som svider i ögonen. Även om det just nu är (och måste vara) med en ganska försiktig upptrappning så är det min väg tillbaka till den styrka och fysik jag mår bra i. 

Innan vi drog till Spanien hade jag ett litet Mammaevent med Fitbit och det var mitt startskott. Mental förberedelse och att just bara markera för mig själv – nu kör vi. Denna veckan på Fuerteventura har varit 100% motivation och pepp. Omringad av olika träningsformer, endorfiner och musik som pumpar ut över anläggningen – jag längtar efter att få ta i och känna att jag har presterat fysiskt. Känslan efteråt är allt och jag saknar den.

Jag har ordnat så att min kod på 15% fortfarande gäller. Använd LÄNKEN och fyll i LOUISE15 i kassan. 

KOMMA IGÅNG IGEN
Jag ÄR igång igen. (Låååångt uppehåll pga Gravid/kejsarsnitt osv)I veckan körde jag mina första pass med vikter samt några riktigt svettiga ronder med Padel. Kom ihåg att det varken behöver vara måndag eller en klocka på armen för att man ska “sätta igång”, men what ever floats your boat. Motivation viktigt. Jag tycker det är kul att tracka, mäta och ha koll. Och dTRÄNINet sätter ordentlig fart på motivationen. Det och nya träningskläder! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.