JAG SLUTAR BLOGGA…

HÄR. Alla bloggare som någonsin existerat har ”kapitaliserat” på en bloggflytt. Jag är inte bättre. Men hörni! Från och med nu hittar ni mig på BAAM. (!!) *Näve i luften*

Jag har under sommarens första dagar hunnit blivit rekryterad till Aller-familjen. Nu flyttar vi (jag och bloggen) in på BAAM och blir en del av ett gäng avsevärt coola katter. Känslan av att man sitter på ”bästa bordet.” KUL! Jag hoppas givetvis att ni hänger med mig dit. Jag är otroligt pepp och för en som bloggat sen innan det hette blogg är detta en meganytändning.

Som introduktion på nya plattformen (som är så vansinningt mycket Girl Power) gjordes en liten intervju för att en ska verka lite intressant och locka in nya läsare. Stötta min flytt genom att klicka på alla länkar och fortsätt läsa bloggen.

Kom det blir kul!
NYA BLOGGEN HITTAR NI HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.